start>customized design

Skapa din egen design
Vi kan hjälpa dig att göra en egen designad kollektion. Vi har lång erfarenhet av specialtillverkning och högklassig kvalitet. Det är en stor del av vårt dagliga arbete. Vi förstår värdet av ett professionellt helhetsintryck och vikten av varumärkeskommunikation.

Låt oss hjälpa dig med företagsprofilering
De flesta av våra portfolios, böcker, mappar, album, boxar, presenter, konferens- och kontorsprodukter kan göras unika för just ditt företag, med eller utan företagslogga. Vi har erfarenhet att göra en effektiv och professionell look som positivt levererar dina budskap och din företagsprofil.

Gör din egen kollektion
Flera av våra kunder skapar sin egen speciella kollektion. Vi hjälper gärna till att designa och producera kreativa och eftertraktade produkter, allt från glam chic till ekologiska linjer. Vi har en bred linje av materialval att välja bland, allt för att kunna anpassa produkterna efter era behov.

Vi berättar gärna mer
Kontakta oss så kan vi diskutera era behov och önskemål mer. Vi berättar gärna mer om vår produktion och presentera några förslag.

Våra kunder
Vi har under årens lopp haft ett bra samarbete med våra kunder, bl a Procordia Food AB, Luftfartsverket, Vin & Sprit AB, Eniro AB, Ice Hotel, Granit, Moderna Museet/ArkitekturMuseet, Designtorget, Akademibokhandeln, Make Up store, Allergan Norden, ABEPSON, Euronics, Bruuns Bazar, Åhléns, SAS, Arlanda Handling, Bonnier Radio mfl.

 

GEETE DISPLAY MATERIAL AB Tel: +46 (0)8 673 53 93 Mob: +46 (0)708 18 38 28 E-post: info@geete.com